Ben je al lid? Inloggen
Lidmaatschappen

OovoorLiefde.nl is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een date, vriendschap of een serieuze relatie. Met behulp van onze tools leg je snel en eenvoudig contact met leuke singles die aan jouw voorkeuren voldoen. Je date in een veilige omgeving, waarin profielen dagelijks handmatig gecontroleerd worden. Log gratis in op de site om een indruk te krijgen van wat vijftigplusdating.nl jou kan bieden.

Gratis en Premium lidmaatschappen

OovoorLiefde.nl biedt alle leden een gratis lidmaatschap aan. Hiermee kun je eenvoudig een profiel aanmaken en direct beginnen met zoeken. Naast een gratis lidmaatschap, is er de mogelijkheid tot verschillende Premium-lidmaatschappen. Zo verhoog je jouw kansen op het vinden van de ideale partner. Je kunt als Premium-lid onbeperkt zoeken en extra hulpmiddelen inzetten om de ware te vinden. Op de tabel hiernaast zie je een compleet overzicht van de extra voordelen die een Premium-lidmaatschap biedt. Je hebt al een Premium lidmaatschap vanaf 5,95 euro per maand!

 

Premium

lidmaatschappen

 Alle mogelijkheden:
 
 

OogvoorLiefde datingsite Berichten sturen en ontvangen

OogvoorLiefde datingsite Anoniem profielen bekijken

 

OogvoorLiefde datingsite Foto's van alle leden bekijken

OogvoorLiefde datingsite Uitgebreid Zoeken gebruiken.

 

OogvoorLiefde datingsite Leesbevestiging van verstuurde berichten

OogvoorLiefde datingsite Profielen opslaan toestaan.

 

OogvoorLiefde datingsite Live streamen

OogvoorLiefde datingsite Chatten

     
  Periode Per maand Per maand Per dag  
 

1 maand

€ 14,95

  € 0,46 per dag  
 

3 maanden

€ 29,95

  € 0,27 per dag  
 

6 maanden

€ 39,95

Normaal € 11,95 per maand, nu € 6,65 per maand € 0,22 per dag (Meest gekozen)
 

12 maanden

€ 69,95

  € 0,19 per dag  

 

Dit kleine bedrag per maand maakt het ons mogelijk om controle te houden over onze websites en met de identificatie van members. Als een member zich misdraagt, kun je ons daar onmiddellijk van op de hoogte stellen door te klikken op de links die je bij elk profiel vindt.

Multisafepay is onze betaalprovider. Zij zorgen dat online betalingen via bijvoorbeeld iDeal worden afgehandeld. Als u via onze webshop besteld en betaald wordt de betaling afgeschreven via Multisafepay. Ervaringen rond MultiSafepay zijn positief. Het bedrijf is al twintig jaar actief en de techniek is dus betrouwbaar en stabiel te noemen