Ben je al lid? Inloggen
10 jarig bestaan

G-Date.nl is in 2009 opgericht door Vincent van Munster. De directe aanleiding voor de oprichting van het toenmalige G-Date.nl was de eenzaamheid waar veel mensen uit onze doelgroep over vertelde toen de initiatiefnemer van G-date.nl als vrijwilliger deelnam aan een vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking.

G-date.nl is sinds 2009 de grootste datingsite voor singles met een beperking in Nederland.

G-Date bestaat 10 jaar en dat vieren we graag samen met jou. We hebben daarom een gloednieuwe en verbeterde sitewebsite ontwikkeld onder de naam OogvoorLiefde. Net als de afgelopen tien jaar kun je volop gebruik blijven maken van onze mogelijkheden om je de leukste dates en contacten te verzorgen. Je hoeft hiervoor maar twee simpele stappen te volgen:

Stap 1. Maak een nieuw account aan of log in op de nieuwe site met je logingegevens van G-Date.nl.
Stap 2. Zorg dat je profiel up-to-date is en een foto bevat.

Zo makkelijk is het! Nu heb je volledig toegang tot de nieuwe site, met alle mogelijkheden van de vorige site en meer, waaronder een uitgebreide zoekfunctie om díegene te vinden die jij zoekt, spelletjes om samen te spelen en 3D chatrooms waar je een gezellig gesprek kunt voeren.

Bovendien krijg je van ons ook nog eens de eerste maand van je lidmaatschap van ons cadeau! Je kunt het dus helemaal gratis in alle rust kunt uitproberen!

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en je snel op onze nieuwe site te mogen verwelkomen!

Heel veel succes en plezier op onze nieuwe website. Mocht je vragen hebben dan horen wij het graag.

Team OogvoorLiefde