Ben je al lid? Inloggen
Reviews

OogvoorLiefde.nl waardeert je mening! En daar belonen we je graag voor. Door een shopreview te schrijven krijg je altijd een een gratis full lidmaatschap en maak je kans op een compleet betaalde date met je nieuwe match.

Heb je ervaring met OogvoorLiefde.nl? Leuk contact gevonden? Iets geleerd over jezelf? Tips? Laat het ons weten via info@OogvoorLiefde.nl.


''Mijn 30 gratis dagen zitten er bijna op! Ik wil je even heel hartelijk bedanken voor mijn lieve Jeroen!! Hij is echt mijn Droomprins!! Dus heel, heel, heel erg bedankt!! Ik zal met hem eindelijk, na al die teleurstellingen, echt gelukkig worden!! Nogmaals: Heel erg bedankt!!''

Review op 22 februari 2020: zonneschijntje


''OogvoorLiefde is een leuke datingsite voor single dames omdat het de wereld van de doelgroep dichtbij brengt ''

Review op 16 september 2020: desirezie


 Vandaag weer een mooie review van Albiertine (38) uit Den Haag: ‘www.OogvoorLiefde is een leuke datingsite voor singles omdat …. het een datingsite is voor iedereen, en iedereen maakt gelijke kansen. En dat is heel fijn'

Review op 30 september 2020: https://oogvoorliefde.nl/albiertine


OogvoorLiefde is een leuke datingsite voor singles omdat de bezoekers de mens eerst zien, daar heb je een handicap en ben je het niet.

Review op 7 oktober 2020: https://oogvoorliefde.nl/willemtell


Jullie datingsite is overzichtelijk en duidelijk mooie kleuren op de site en je profiel maken is simpel en wijzigen ook ga zo door.

Review op 11 oktober 2020: https://oogvoorliefde.nl/eva


 Je kunt goed vinden wat je zoekt, en ook op plaats zoeken. Ik heb iedergeval wel een betrouwbaar gevoel bij de site zeker door de associatie met datingassistent, dat bekend is van BNNVARA’s dateables, dat al vanaf 2014 te zien is. Je kunt gelukkig veel kwijt op een profiel. Ook mooi dat je gelukkig goed in de buurt zoeken, voor als je niet kunt reizen, dit aangezien er veel mensen met een beperking niet meer hebben dan een uitkering, of misschien zelfs onder bewind. Ik denk zeker dat ik hier een goede en lange match ga vinden, want daar heb ik nu echt heel lang al behoefte aan. 

Review op 20 oktober 2020: https://oogvoorliefde.nl/kvoskuyl1997


Ik ben heel erg tevreden hoe alles werk! overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Alles is snel aanpasbaar. Wel mis ik wat gratis mogelijkheden om wat te kunnen proeven om geïntroduceerd te raken om een abonnement te nemen. Dikke 8 kwa cijfer! ????

Review op 27 oktober 2020: https://www.oogvoorliefde.nl/MikeDG