Ben je al lid? Inloggen
Vacatures - Gewoon lekker jezelf zijn

Gezocht: Office Assistent met Scale Up skills

Bij de ImpactBox maken we het mooiste, duurzaamste en sociaalste cadeau. De inhoud van de Impact Box wordt met liefde en passie gemaakt en/of ingepakt door de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, onze talenten. Naast duurzaam, biologisch en sociaal, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van onze talenten en onze duurzame en sociale partners. We gaan vanaf oktober nieuwe boxen lanceren, waaronder het Kerstpakket, en zijn daarom per direct op zoek naar een Office Assistent (startend met 20 uur per week en met uitgroei naar 32 of 36 uur per week). Lees hier meer >>

Ben jij opzoek naar een leuke, passende arbeidsmatige dagbesteding en/of leer/werkplek?

Wil je meehelpen aan het bestrijden van eenzaamheid onder mensen met een beperking? Welkom bij de club van Stichting Philia!

 


""Werken bij Stichting Philia heeft allereerst gezorgd voor duidelijke vaste werktijden en op zijn minst wekelijkse taken. Dit geeft de structuur en regelmaat die mijn dagelijks leven hard nodig heeft. Daarnaast word ik altijd omringd door fijne, vriendelijke en behulpzame collega’s die mij het gevoel geven er echt bij te horen en waar ik altijd op terug kan vallen. Tenslotte is er altijd de mogelijkheid om zowel mijn bekende interesses en passies (voornamelijk voor schrijven) toe te passen, nieuwe taken en uitdagingen uit te proberen en beide verder te kunnen ontwikkelen. Hierdoor krijg ik de gelegenheid om op eigen tempo uit te vinden wat voor werk bij mij past."" (Firaas – Communicatie functie)


 

Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Vacature Helpdeskmedewerker ICT

Vacature Social Media medewerker

 

Niet denken in beperkingen, maar in mogelijkheden.

Voor niet iedereen is het altijd vanzelfsprekend om een reguliere baan te hebben of om zelf andere mensen op te zoeken. Als je bv een tijd niet hebt kunnen werken, mis je bijvoorbeeld dagelijkse structuur en contact met anderen. De afstand naar een betaalde baan wordt na verloop van tijd steeds groter. Stichting Philia biedt arbeidsmatige dagbesteding en leer/werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die in het bezit zijn van een dagbestedingsindicatie, een PGB.

Arbeidsmatige dagbesteding waar je trots op bent.

 

Vacature Helpdeskmedewerker ICT

Vacature Social Media medewerker

Huisgebonden medewerkers

Wij denken niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Als medewerker van Stichting Philia werk je vanuit huis en heb je flexibele werktijden. Communiceren doen we via mail en Google Meet. Daarom zijn bijna alle vrijwilligers– en Arbeidsmatige dagbesteding functies en  meer dan geschikt voor mensen die huisgebonden zijn door bijvoorbeeld een beperking of chronische ziekte.

Een passende werkplek voor iedereen!

We gaan uit van iemands talenten en mogelijkheden en helpen om er het beste uit te halen. De werkplekken binnen Stichting Pilia zijn heel divers: van administratief tot ICT-werkplek of webcare van onze community OogvoorVriendschap. We gaan uit van iemands talenten en mogelijkheden en helpen om er het beste uit te halen.

- Plek om jezelf te zijn en  voor ontwikkeling
- Beschutte omgeving met goede begeleiding
- Ervaar Echt Werk
- Sociale contacten
- Rolstoel vriendelijk

Missie arbeidsmatige dagbesteding:

Ieder mens heeft recht op ontplooiing en een volwaardige plaats in de samenleving. Wij vinden dat het hebben van werk daarbij een belangrijke rol speelt. Met betrokkenheid, lef en doorzettingsvermogen willen wij hier invulling aan geven.

Visie arbeidsmatige dagbesteding:

We bieden arbeidsmatige dagbesteding aan talenten van verschillende leeftijden met een beperking of specifieke hulpvraag. Dit houdt in dat talenten met behulp van (intensieve) begeleiding, activiteiten en werkzaamheden uitvoeren die hun welbevinden bevorderen en die gericht zijn op het behouden en/of vergroten van vaardigheden en zelfredzaamheid.

Arbeidsmatige dagbesteding bij OogvoorLiefde  biedt een werkplek voor mensen die graag arbeidsmatig aan de slag willen, maar (nog) niet in staat zijn om deel te nemen aan (begeleid) werk of een reguliere baan. Het secundaire doel is wel om deze mensen door te laten stromen naar reguliere arbeid. Wij zetten de cliënt op de eerste plaats en de aanpak is individueel gericht. 

Heb je al leuk werk, maar wil je ons af en toe helpen? Dat kan natuurlijk ook: word ambassadeur!